Filters
Søg

Maskemarkører - smykker til dit strikketøj

Smykker til dit strikketøj

Jeg har altid været kreativ og en af mine yndlingsbeskæftigelser har siden jeg var barn, været at strikke. 

I flere år har jeg lavet maskemarkører til mine strikkende veninder og på opfordring, har jeg nu valgt at dele dem med Jer.

Derfor introducerer jeg nu "Smykker til dit strikketøj" på shoppen.

Der er både ædelsten, ferskvandsperler, guld, sølv og glade farver at vælge imellem, så du både kan finde noget, der passer til din stil, dit humør og dit strikketøj. Hver ædelsten og perle har sin egen energi, som du får glæde af, når du strikker.

Som en bonus, kan dine maskemarkører også bruges som smykker. Sæt dem på f.eks. en creol og du har et par ekstra øreringe.

Jeg vælger ofte at blande mine maskemarkører, så de markerer noget forskelligt. F.eks. en til start på omgangen, en anden slags/farve til at markere indtagninger/udtagninger eller noget helt tredje.

Andre gange vælge jeg at holde den samme ferskvandsperle til alle markeringer, fordi det giver et smukt æstetisk udtryk, eller går all in på farver og nyder den sprudlen og godt humør, det giver mig. 

Jeg ønsker dig god fornøjelse med dit strikkeprojekt og håber, at mine strikkesmykker vil bidrage positivt til din strikkeoplevelse........ <3

Jeg glæder mig til at følge med og blive inspireret af Jeres strikkeprojekter, så hjælp mig med at følge Jer med #conradicopenhagen

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Maskemarkør med forgyldt kugle

25,00 kr. inkl. moms

Maskemarkør med forgyldt mønt

39,00 kr. inkl. moms

Maskemarkør med forgyldt pind

25,00 kr. inkl. moms

Maskemarkør med lille guldhjerte

25,00 kr. inkl. moms