Filters
Søg

Handelsvilkår

Når du foretager et køb hos Conradi Copenhagen, vil du blive bedt om at acceptere nedenstående handelsbetingelser. 

Jeg anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på siden. Mine forretningsbetingelser er udformet i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

Priser

Alle priser på webshoppen er opgivet i danske kroner inklusiv moms. Da blandt andet sølvpriserne varierer, forbeholder jeg mig ret til at ændre priser i overensstemmelse hermed. Der tages forbehold for eventuelle prisfejl. En prisændring eller prisfejl vil ikke have indflydelse på din ordre, hvis du allerede har modtaget en ordrebekræftelse.

Sikkerhed

Når du foretager et køb, bliver dine kortoplysninger automatisk krypteret, og det er kun Quickpay, som har adgang til dem. Efter dit kort er blevet valideret hos Quickpay afsendes varerne - og beløbet frigives til Conradi Copenhagen. Hverken jeg eller andre uvedkommende får på noget tidspunkt adgang til dine kortoplysninger.

Personlige oplysninger/persondatapolitik

Jeg har brug for følgende oplysninger, når du handler hos Conradi Copenhagen:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.


Jeg registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varerne til dig.  

Forsendelsoplysninger som navn, adresse, mailadresse og evt telefonnr., videregives til Shipmondo, GLS, DAO eller Postdanmark. De har brug for oplysningerne for at kunne oplyse dig om, at din pakke er klar til afhentning og hvor.

Quickpay behandler dine betalingsoplysninger.
  
Personoplysningerne registreres hos Conradi Copenhagen
 og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Jeg samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data (Quickpay, Shipmondo, GLS, DAO og Postdanmark). Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Jeg samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.conradicopenhagen.dk
 er Karina Conradi Nielsen.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger jeg behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har jeg pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som jeg skulle bruge dem til. Du kan også kontakte mig, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til mig på: info@conradicopenhagen.dk
 

 

Bestilling

For at gennemføre en bestilling på Conradi Copenhagen skal du indtaste relevante personlige informationer som navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Din faktura vil blive sendt til dig sammen med din bestilling.

Betaling

Conradi Copenhagen modtager betaling via Visa, Mastercard eller bankoverførsel.

Udgifterne/gebyrerne til Visa og Mastercard betaler Conradi Copenhagen.

Beløbet bliver først hævet, når jeg sender dine varer

Levering

Køber du for750,- eller derover er der fri forsendelse (forsendelsen fratrækkes manuelt).

Du kan også vælge selv at afhente varerne:

Smykker kan afhentes i Roskilde efter aftale på info@conradicopenhagen.dk

Forsendelse: Jeg sender alle varer med GLS, DAO eller PostDanmark. Det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer.

Vælg hvilken GLS eller DAP shop, du ønsker at hente varen i.

PostDanmark leverer varerne til den adresse, du oplyser. Er du ikke hjemme, vil pakken blive indleveret på nærmeste posthus, hvor den kan afhentes.

Varerne er forsikrede under forsendelsen, og ved modtagelsen bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, skal du anmelde det til Post Danmark, DAO eller GLS med det samme eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til mig efterfølgende. Conradi Copenhagen er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Jeg pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

Når dit betalingskort er blevet valideret, sender jeg din bestilling af sted til dig hurtigst muligt. Jeg bestræber mig på at sende dine varer inden for 1-3 hverdage. 

Vær opmærksom på, at hvis modtagerens fulde navn ikke står på hoveddøren og postkassen, udleverer Post Danmark ikke pakken, men sender den i stedet retur til mig. Det er derfor dit ansvar, at navn og efternavn på din bestilling stemmer overens med navneskiltet på din hoveddør og postkasse, og at navnet er synligt. Skulle det ske, at din vare bliver sendt retur til mig på grund af ovennævnte, kontakter jeg dig naturligvis.

Fortrydelsesret/returret

Når du handler hos Conradi Copenhagen, har du som kunde i henhold til Forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen. Din 14 dages fortrydelsesret betyder, at du som kunde kan modtage varen, pakke den ud og se, om den svarer til dine forventninger. Hvis du fortryder dit køb, skal du logge ind på Conradi Copenhagen.dk -> gå ind i din ordre, følge returproceduren og sende varen tilbage til mig senest 14 dage, efter at du har modtaget den. Du vil få refunderet prisen for varen – ikke forsendelsesomkostningerne.

På varer, der er specialfremstillet, bortfalder retur- og bytteretten. (F.eks. armbånd fremstillet i bestilt særstr.)

Betingelsen for brug af fortrydelsesretten er, at Conradi Copenhagen får de modtagne varer tilbage i væsentlig samme stand og mængde som ved levering.

Din returret bortfalder, hvis den returnerede vare har tegn på brug eller er beskadiget. Vær derfor forsigtig, når du prøver varen, så du undgår at efterlade spor af parfume, make-up eller andet.

Ved returnering har du som køber ansvaret for pakken, indtil den når frem til mig. Jeg anbefaler derfor, at du sender din pakke retur som forsikret pakkepost, da du derved kan få erstattet beløbet, hvis pakken bliver væk eller beskadiget under forsendelsen.

Returnering skal ske til følgende adresse: Conradi Copenhagen/v. Karina Conradi Nielsen

Kongebakken 58, 3.tv

4000 Roskilde

Beløbet for returvaren vil blive refunderet gennem mit betalingssystem. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Beløbet refunderes så snart, jeg har modtaget varen retur i væsentlig samme som den blev afsendt i. Det vil sige ubrugt og ubeskadiget. Returnering af varer står for egen regning.

Reklamationer

Alle varer er omfattet af Købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Det kræves, at du har gyldig dokumentation for købet. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen - afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for rimelig tid, fra du opdager fejlen. 2 måneder vil blive betragtet som rettidig reklamation.

Reklamationsretten dækker ikke ved fejl, skader eller slitage på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Generelle forbehold

Der tages forbehold for nuanceforskelle mellem farver på billeder og varernes faktiske farver.

Da perler og sten er naturmaterialer, varierer de i udseende. Alle smykker er håndlavede og kan derfor variere en smule i forhold til billederne. Jeg forbeholder mig retten til at ændre mine handelsbetingelser løbende, dog stadig i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Jeg tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og prisfejl eller andre fejl, som har værdimæssig betydning.

Alle tekster, billeder og andet indhold på min webshop tilhører Conradi Copenhagen og må, i overensstemmelse med Ophavsretsloven, ikke kopieres og bruges af andre uden forudgående skriftlig aftale med Conradi Copenhagen. Overtrædelse af dette vil medføre retsforfølgelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til mig, er du meget velkommen til at sende en mail til info@conradicopenhagen.dk. Jeg bestræber mig på at svare alle mails hurtigst muligt. Husk at angive dit ordrenummer hvis det drejer sig om en specifik bestilling.