Filters
Søg

Levering & returnering

Levering

Køber du for750,- eller derover er der fri forsendelse (forsendelsen fratrækkes manuelt).

Du kan også vælge selv at afhente varerne:

Smykker kan afhentes i Roskilde efter aftale på info@conradicopenhagen.dk

Forsendelse: Jeg sender alle varer med GLS, DAO eller PostDanmark. Det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer.

Vælg hvilken GLS eller DAO shop, du ønsker at hente varen i.

PostDanmark leverer varerne til den adresse, du oplyser. Er du ikke hjemme, vil pakken blive indleveret på nærmeste posthus, hvor den kan afhentes.

Varerne er forsikrede under forsendelsen, og ved modtagelsen bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, skal du anmelde det til Post Danmark, DAO eller GLS med det samme eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til mig efterfølgende. Conradi Copenhagen er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Jeg pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

Når dit betalingskort er blevet valideret, sender jeg din bestilling af sted til dig hurtigst muligt. Jeg bestræber mig på at sende dine varer inden for 1-3 hverdage. 

Vær opmærksom på, at hvis modtagerens fulde navn ikke står på hoveddøren og postkassen, udleverer Post Danmark ikke pakken, men sender den i stedet retur til mig. Det er derfor dit ansvar, at navn og efternavn på din bestilling stemmer overens med navneskiltet på din hoveddør og postkasse, og at navnet er synligt. Skulle det ske, at din vare bliver sendt retur til mig på grund af ovennævnte, kontakter jeg dig naturligvis.

Fortrydelsesret/returret

Når du handler hos Conradi Copenhagen, har du som kunde i henhold til Forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen. Din 14 dages fortrydelsesret betyder, at du som kunde kan modtage varen, pakke den ud og se, om den svarer til dine forventninger. Hvis du fortryder dit køb, skal du logge ind på Conradi Copenhagen.dk -> gå ind i din ordre, følge returproceduren og sende varen tilbage til mig senest 14 dage, efter at du har modtaget den. Du vil få refunderet prisen for varen – ikke forsendelsesomkostningerne.

På varer, der er specialfremstillet, bortfalder retur- og bytteretten. (F.eks. armbånd fremstillet i bestilt særstr.)

Betingelsen for brug af fortrydelsesretten er, at Conradi Copenhagen får de modtagne varer tilbage i væsentlig samme stand og mængde som ved levering.

Din returret bortfalder, hvis den returnerede vare har tegn på brug eller er beskadiget. Vær derfor forsigtig, når du prøver varen, så du undgår at efterlade spor af parfume, make-up eller andet.

Ved returnering har du som køber ansvaret for pakken, indtil den når frem til mig. Jeg anbefaler derfor, at du sender din pakke retur som forsikret pakkepost, da du derved kan få erstattet beløbet, hvis pakken bliver væk eller beskadiget under forsendelsen.

Returnering skal ske til følgende adresse: Conradi Copenhagen/v. Karina Conradi Nielsen

Kongebakken 58, 3.tv

4000 Roskilde

Beløbet for returvaren vil blive refunderet gennem mit betalingssystem. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Beløbet refunderes så snart, jeg har modtaget varen retur i væsentlig samme som den blev afsendt i. Det vil sige ubrugt og ubeskadiget. Returnering af varer står for egen regning.