Filters
Søg

Persondatapolitik

Sikkerhed

Når du foretager et køb, bliver dine kortoplysninger automatisk krypteret, og det er kun Quickpay, som har adgang til dem. Efter dit kort er blevet valideret hos Quickpay afsendes varerne - og beløbet frigives til Conradi Copenhagen. Hverken jeg eller andre uvedkommende får på noget tidspunkt adgang til dine kortoplysninger.

Personlige oplysninger/persondatapolitik

Jeg har brug for følgende oplysninger, når du handler hos Conradi Copenhagen:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.


Jeg registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varerne til dig.  

Forsendelsoplysninger som navn, adresse, mailadresse og evt telefonnr., videregives til Pakkelabels, GLS eller Postdanmark. De har brug for oplysningerne for at kunne oplyse dig om, at din pakke er klar til afhentning og hvor.

Quickpay behandler dine betalingsoplysninger.
  
Personoplysningerne registreres hos Conradi Copenhagen
 og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Jeg samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data (Quickpay, Pakkelabels, GLS, DAO og Postdanmark). Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Jeg samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.conradicopenhagen.dk
 er Karina Conradi Nielsen.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger jeg behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har jeg pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som jeg skulle bruge dem til. Du kan også kontakte mig, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til mig på: info@conradicopenhagen.dk